2a CONVOCATÒRIA DE BEQUES FUNDACIÓ SGAE, Jam Session - Barcelona

2a CONVOCATÒRIA DE BEQUES FUNDACIÓ SGAE


El proper curs 2022-23 continuarem amb el conveni de col·laboració establert amb la Fundació SGAE, que juntament amb Jam Session celebren enguany el seu 25è aniversari, iniciant la 2a convocatòria de beques amb bonificacions de matrícula per als nostres estudis superiors de música, i amb una dotació econòmica distribuïda en 3 beques de 1.000€.

Tot l’alumnat de l’Escola Superior de Música Jam Session que estigui interessat podrà presentar-se a la convocatòria a través d’un formulari d’inscripció, obert de l’11 de juliol al 23 de setembre de 2022.


La Fundació SGAE desenvolupa activitats culturals, socials, assistencials i promocionals per donar suport a l’autoria, la creació i la cultura de les persones sòcies de la Societat General d’Autors i Editors (SGAE), les quals pertanyen als sectors de les arts escèniques, la música i l’audiovisual.

Els objectius de la Fundació SGAE són donar suport a l’autoria i la creació, vetllar pel respecte als drets d’autor, i posicionar i promoure socialment l’autoria com a element clau del sector cultural. Les línies socials d’actuació de la Fundació SGAE se centren en oferir beques i ajuts que fomentin el desenvolupament professional i formatiu de les sòcies i els socis, i en la realització de plans d’assistència social.


FORMULARI D’INSCRIPCIÓ I BASES DE LA CONVOCATÒRIA 

2a CONVOCATÒRIA DE BEQUES FUNDACIÓ SGAE, Jam Session - Barcelona


Share