20 JUNY  ▪️   TUPA TUPA FESTIVAL (2ª EDICIÓ), Jam Session - Barcelona

20 JUNY ▪️ TUPA TUPA FESTIVAL (2ª EDICIÓ)

TUPA TUPA FESTIVAL (2ª EDICIÓ)

Dissabte 20 de juny

 

Col·Mu, amb el suport d’un grup heterogeni vinculat a FundAME, organitza el proper dissabte 20 de juny a Vilafranca del Penedès el TUPA TUPA FEST. Un festival solidari amb grans noms del panorama punk-metal espanyol com DefconDos, Seguismundo, Crisix i Pirat’s Sound Sistema, entre d’altres. En aquesta segona edició tots els beneficis tornaran a anar íntegrament a Fundació Atròfia Muscular Espinal i a la investigació per trobar una cura a aquesta malaltia neuromuscular, de caràcter genètic, que es manifesta per una pèrdua progressiva de la força muscular.

L’esdeveniment respon a les necessitats de les dues entitats implicades: donar a conèixer la malaltia i aconseguir finançament per a la seva investigació i convertir Vilafranca, i el Penedès de retruc, en un referent musical a nivell nacional. Un festival amb 11 hores de música sense parar que omplirà l’espai entre pavellons de la Zona Esportiva, de les 19:00 ha les 6:00 h. del matí, que l’any passat va comptar amb l’assistència de més de 1.500 persones.

Les entrades per al festival ja es poden comprar de manera anticipada a través de https://www.ticketea.com/tupatupafest/ a un preu de 12 €, també amb la possibilitat de col·laborar amb el festival comprant entrada Fila Zero. Si en cas contrari es va a última hora, a les taquilles del festival es podran aconseguir per 15 €. També poden comprar-se de manera física en diferents Casals i Ateneus de Catalunya.

Les Escoles de Música Jam Session ens sentim orgullosos de col·laborar en aquest grandíssim projecte solidari al costat de Carla Kraft (Organitzadora / Col·laboradora del Tupa Tupa Fest, cantant i compositora del grup Karma i Estramoni, i estudiant a l’Escola de Música Jam Session).

 

Per a més informació:

· Web TUPA TUPA FEST: http://tupatupafest.com/

· FACEBOOK: https://www.facebook.com/tupatupafest

· TWITTER: https://twitter.com/tupatupafest

 

Us esperem!!!

 jamsession.cat

Share