19 JUNY  ▪️   ESM JAM SESSION & DARK CITY RECORDS – CALAMAR, Jam Session - Barcelona

19 JUNY ▪️ ESM JAM SESSION & DARK CITY RECORDS – CALAMAR

ESM JAM SESSION & DARK CITY RECORDS – CALAMAR

Divendres 19 de juny

 

L‘Escola Superior de Música Jam Session (especialitzada en l’àmbit del Rock, Músiques Urbanes i Noves Tendències) i el segell discogràfic Dark City Records (especialitzat en Música Electrònica i Experimental) s’unifiquen per dur a terme un concert amb un nou concepte musical, fusionant dos estils, acompanyat de Visuals 3D per amenitzar el show. D’una banda es combina Música Electrònica Avantguardista d’última generació de la mà de Roy Dark & Komma Noise (Dark City Records) i d’altra banda, música Clàssica, Jazz, Blues, Rock, etc. de la mà de dos grans músics professionals: Nacho López (Violí Elèctric – Professor en Jam Session) i Gabi Mirabet (Saxo Alt – Professor en Jam Session).

Aquest concert es realitzarà a la platja del Prat de Llobregat el proper divendres 19 de juny, a partir de les 23:00 h. a Calamar. Un famós local ubicat a peu de platja, per on han passat els millors Djs internacionals.

 

Per més informació:

· ESM JAM SESSION: jamsession.cat

· DARK CITY RECORDS: darkcityrecords.com

· CALAMAR: chiringuitocalamar.com

· RESIDENT ADVISOR: http://www.residentadvisor.net/event.aspx?725224

· CLUBBINGSPAIN: http://www.clubbingspain.com/agenda/el-prat-de-llobregat/chiringuito-calamar/2015/06/19/dark-city-records-amp-jam-session-at-calamar-301225.html

 

Us esperem!

 jamsession.cat

Share