16 DESEMBRE  ✪  MARC GALINDO PRESENTA: ¡CON UN PAR DE CUERNOS!, Jam Session - Barcelona

16 DESEMBRE ✪ MARC GALINDO PRESENTA: ¡CON UN PAR DE CUERNOS!

MARC GALINDO PRESENTA: ¡CON UN PAR DE CUERNOS!

– dissabte 16 de desembre –

 


Marc Galindo, alumne de 4t curs de l’Escola Superior de Música Jam Session, guitarrista professional, compositor i lletrista, debuta a l’edat de 25 anys amb el seu primer disc de Heavy/Rock nacional sota el títol ¡Con un par de cuernos!

La presentació es durà a terme aquest dissabte 16 de desembre a les 19:00 h, a l’Auditori Districte Rock de l’Escola Superior de Música Jam Session, al costat dels professors Pablo Posa i Rafa Escoté.

Els seus 12 anys de carrera musical han portat el jove artista a créixer molt com a músic fins avui, havent après a tocar diversos instruments a part de centrar-se en la guitarra i veu. Gràcies a la seva absoluta constància i al seu interès per estudiar música, també ha arribat a ampliar molt el seu ventall d’influències i gèneres musicals tal com ha quedat reflectit en l’enregistrament d’aquest primer treball, que sens dubte mostra una excepcional actitud i una gran honestedat en els missatges que transmet d’una manera tan oberta. Si sents l’autèntic Rock and Roll, segur que les seves cançons no et deixaran indiferent.

Al llarg de la seva trajectòria, també ha realitzat un parell de tours d’una setmana per Anglaterra i per l’Est d’Europa. Aquesta segona, va ser una gira de suport a la cantant de Metall Simfònic Tarja Turunen.

D’altra banda, a més, l’artista no ha deixat de col·laborar amb diverses bandes de diferents gèneres i interpretant les peces sempre basant-se en la seva personalitat.


· PRESENTACIÓ DEL VÍDEO ·


 

· Adreça ·

Escola Superior de Música Jam Session – Auditorio Distrito Rock

Accés per Carrer Valls s/n (cantonada amb C/ Amposta) – Mapa

 

· Horari ·

A partir de les 19:00 h

 

– Concert gratuït i obert per a tots el públics –

 

Us hi esperem!
 
jamsession.cat

 

Share