11 A 16 FEBRER  ✪  SEMINARI I MASTER CLASS AMB MICHAEL LAUREN, Jam Session - Barcelona

11 A 16 FEBRER ✪ SEMINARI I MASTER CLASS AMB MICHAEL LAUREN

SEMINARI I MASTER CLASS AMB MICHAEL LAUREN

– del 11 al 16 de febrer –


El nostre professor associat Michael Lauren durà a terme un seminari de l’11 al 15 de febrer, destinat exclusivament per als alumnes matriculats de bateria a ESM Jam Session, que es realitzarà durant l’horari lectiu habitual de cada estudiant. Una gran oportunitat de gaudir i aprendre noves tècniques i rudiments d’aquest monstre de la percussió.

A més, el dissabte 16 de febrer, Michael Lauren realitzarà una master class oberta a tots els públics a l’auditori d’ESM Jam Session, en la qual ens detallarà les seves tècniques més precises i avançades.


L’artista i educador novaiorquès Michael Lauren va començar a tocar la bateria a l’edat de 8 anys. El seu estil fusiona els límits del jazz, el blues, el funk, el rock i les músiques del món. En l’actualitat és professor d’estudis de bateria a l’Escola Superior de Música, Arts i Espectacle, cofundador del Drummers Collective of New Yorkcap del departament de jazz al Instituto Politécnico de Porto (ESMAE) i professor associat als Centres Educatius Jam Session des del 2003.

Michael ha actuat i/o gravat amb: Paul Anka, Chuck Berry, Charles Brown, Tom Jones, Darlene Love, Tom Harrell, Rick Margitza, Bob Stewart Silje Nergaard, Dena DeRose, Bill Frisell, Mike Stern, Robert Kraft, Milt Hinton, Teo Macero, Jerry Jemmott, Bob Mintzer, Don Sebesky, Orquestra Jazz Matosinhos, The Postcard Brass Band, Orquestra Jorge Costa Pinto, Mario Sants Quintet, Hugo Alves Quartet, Orquestra Jazz Algarve, 2 Tubes & Friends i molts altres.

   


 · Quan ·

Seminari ➞ de l’11 al 15 de febrer – En l’horari lectiu habitual

Master class ➞ 16 de febrer – 12 h del migdia

 

· On ·

Seminari ➞ Aula 11 d’ESM Jam Session

Master class ➞ Auditori d’ESM Jam Session

 

· Entrada ·

Seminari ➞ Accés exclusiu per als alumnes de bateria d’ESM Jam Session

Master class ➞ Gratuïta per alumnes, professors, amics i associats als Centres Educatius Jam Session / 10 € per a la resta d’assistents

 

Us hi esperem!

jamsession.cat

Share