Slide background
Slide background

Slide background

L'Escola de Música Jam Session va obrir les seves portes el 1998, com una alternativa a les escoles més tradicionals de música moderna. Des dels seus inicis va destacar per la seva personalitat pròpia i la seva tendència avantguardista, apostant per un nou corrent pedagògica inclinada cap a les noves músiques urbanes més contemporànies.

Després d'una mica més d'una dècada, Jam Session es va convertir en l'escola pionera d'Espanya en formar la primera promoció d'alumnes i professors llicenciats oficialment en Rock i Músiques Actuals, mitjançant un tribunal europeu independent que va examinar i va certificar el nivell tècnic i pedagògic del centre, essent un exemple a seguir per moltes altres escoles a tot el país.

L'any 2013, l'Escola de Música Jam Session va presentar al Departament d'Enseyament de la Generalitat de Catalunya un nou projecte d'estudis superiors especialitzats en "Rock, Músiques Urbanes i Noves Tendències", que va suposar una renovació docent en sintonia amb la demanda de la societat actual i ja al 2014, Jam Session va obrir la seva Escola Superior de Música per oferir aquest títol oficial i únic a tot el país.

YOUR FUTURE STARTS HERE!

 

EL MÉS DESTACAT

INFORMATIUS

ESDEVENIMENTS

ÚLTIMES NOTÍCIES

+

MASTER CLASS

X