LABORATORI AMB VALENTÍ MOYA

DIMARTS 30 D’ABRIL

laboratori de guitarra

Auditori | 13h


Valentí Moya és un dels guitarristes, compositors, productors i docents referents del jazz manouche al nostre país.

Membre fundador de Les Deux guitar Trio, ha tocat i gravat amb diferents músics com Walter Coronda, Gustav Lundgren, Biel Ballester, Chino Swingslide, Ivan Kovacevic, Rafa Pons, Pablo Selnik, Amadeu Casas, Oriol Saña, Shine, La Pompe Ignition Project, Thelonious Sphere Monk, Quico Pi de la Serra i Greg Zlap, entre d’altres.
Actualment combina la seva tasca docent amb els seus projectes musicals més actius (Valentí Moya Trio, Joan Pau Cumellas & Valentí Moya “Quartet”, Gipsy Vampers i Valentí Moya Meets Monk).

Com a compositor, el segell Hot Club Records ha reconegut algunes de les seves composicions i arranjaments incloent-les en diferents volums del CD “Django Festival”, un dels principals homenatges anuals a Django Reinhardt, compartint crèdits amb les figures internacionals més representatives de l’estil.

Ha produït juntament amb Jon Larsen (Hot Club Records) el disc Hot Club Of Catalonia, disc que per primera vegada reuneix tots els músics actuals i en actiu de Catalunya, afegint menció especial a Marcelo Mate i altres músics col·laboradors, com Robin Nolan i Jon Larsen.

El seu últim treball discogràfic “Valentí Moya Meets Monk – Jazz Manouche Connection”, encàrrec de la companyia discogràfica Belga HKM, troba un equilibri sense precedents entre la sonoritat i repertori de Monk i el swing de Django. Ha rebut un premi al millor treball discogràfic i ha estat reconegut pel mateix fill de T. Monk com un dels tributs a Monk més originals i innovadors.

“Valentine´s spirit is the same spirit I´ve witnessed in jazz musicians all my life”
Thelonious Sphere Monk

En aquest laboratori, Valentí ens aproparà a l’estil creat per Django Reinhardt durant la primera meitat del segle XX, que s’ha convertit en un referent internacional del jazz europeu. Aprendrem conceptes bàsics molt importants per a descobrir, comprendre i desenvolupar la guitarra jazz manouche (acompanyament i solista).

 

Més informació ➞ valentimoya.com


   


· Entrada · 

Entrada lliure per als alumnes, professors, amics i associats dels Centres Educatius Jam Session

10 € per a la resta d’assistents

 

 · Adreça · 

Escola Superior de Música Jam Session – Auditori

Carrer Valls s/n, cantonada amb C/ Amposta (Barcelona) – Mapa

VALENTÍ MOYA Laboratori

X