LABORATORI AMB PETER SZENDOFI

JUEVES 28 DE MARZO

Laboratorio

Aula Vintage | 20:00 h


Peter Szendofi es va graduar al Departament de Jazz de l’Acadèmia de Música Franz Liszt (Budapest) el 1992. Actualment és un dels músics més contractats a Hongria. Toca en uns 150 àlbums i actua en festivals/concerts de tot tipus d’estils musicals.
En els últims anys ha viatjat entre Europa i els EEUU per realitzar clínics, actuacions com a solista, concerts i com a docent. Cal destacar les màster class que porta a terme en el Drummers Collective de Nova York des de 2014.

Peter ha estat de gira diverses vegades amb el mundialment famós baixista Gary Willis i el saxofonista Brandon Fields, guanyador d’un Grammy en 2005. En els últims 2-3 anys també ha realitzat concerts en solitari a Macau, Corea del Sud, Guatemala, Tailàndia , Singapur, Itàlia, Rússia, Finlàndia, Alemanya, Regne Unit, Irlanda, Suïssa, Holanda i l’àrea de Nova York.
Ha gravat discos amb James Morrison, Will Lee, George Whitty, David Friedman, Gary Willis, Oz Noy, Jerry Z, Tony Lakatos, Brandon Fields, Chris Hunter, Al Di Meola, Kip Reed, Shankar Lal, Ferenc Snetberger, Alegre Correa , John Gunther, Jojo Mayer, Tom Brechtlein.

Peter és fundador i líder de la seva banda de jazz fusió Fusio Group, en la qual fa de compositor i arranjador des de fa 25 anys. També és endorser internacional de marques com Tama Drums, Meinl Cymbals, Vic Firth Sticks, Remo Drumheads, Humes&Berg Cases, Cympad Accessories, ProLogic pads, i membre del Drum Set Committee of Percussive Arts Society USA des de 2013.

Premis i reconeixements:

  • The Best Composer of the Competition: en Franz Liszt University i Bela Bartok Conservatory – 1986.
  • Golden Drumstick award – 2003 i 2004.
  • Artisjus Award – 2001.
  • Emerton Award (Music Award of the Hungarian National Radio And Television) – 2006.
  • Fonogram award (Association of All Hungarian Record Label) premi per Loop Doctors – Gary Willis: per l’àlbum High Voltage, com “The
    Jazz Album Of The Year ’07″

   


· Entrada · 

Entrada lliure per als alumnes, professors, amics i associats dels Centres Educatius Jam Session

10 € per a la resta d’assistents

 

 · Adreça · 

Escola Superior de Música Jam Session – Aula Vintage

Carrer Valls s/n, cantonada amb C/ Amposta (Barcelona) – Mapa

PETER SZENDOFI LABORATORI

X