LABORATORI AMB DANI PULMÓN

DIVENDRES 29 DE MARÇ

laboratori de veu

Auditori | 15:00 h


Dani Lleonart entra com a beatboxer als 15 anys en el grup de rap-reggae Palabrakdabra, amb ells recorrerà la geografia catalana donant-se a conèixer com Dani Pulmón. En els 5 anys amb la formació (2006-2010) enregistren 3 maquetes a les que aporta les seves primeres bases instrumentals produïdes totalment amb la seva veu.

Entre 2009 i 2010 entra en contacte amb tota la comunitat del beatbox a Espanya i realitza la seva primera actuació professional a la Sala Luz de Gas de Barcelona. El mateix any actua al Festival Rototom Sunsplash de Benicàssim i el contracten per actuar en un concert compartint escenari amb el mític Chojin. En aquella jornada de Hip Hop contra la violència de gènere, Dani es va començar a adonar que la cosa anava de debò:

2011- Guanya el 2n Boss Loop Contest Ibèrica a Madrid i es classifica per a la final internacional a Alemanya. Paral·lelament, el mateix any, la formació musical Bufa & Sons amb Xavi Lozano decideix incloure a Dani en el seu espectacle.

2012 – Festival Instruments Insòlits (Burgos), Sala KGB (Barcelona), Sunset Reggae Festival (Portbou), Festes Majors de la Floresta i Argençola.

2013 – Festival Petits Camaleons, Sala Explosiva (Saragossa), Teatre Kursaal (Manresa), La Bàscula (Barcelona), L’Estruch (Sabadell), La Nave (Barberà), Festival Simbiruta (Barcelona), Encuentro Centros Juveniles (Canovelles), sala Mama Mandawa (Cerdanyola), Festes Majors de Cerdanyola, Valveralla, Sant Cugat i la Floresta.

2014 – Festival Gergo Vibes (França), Festival Bioritme (Cerdanyola), Iboga Summer Festival (1r Premi de bandes amb el grup Moon Wok), Landbouwbelang (Països Baixos), Sala 2046 (Granollers), Saló de l’Ensenyament (Barcelona), Formació Comercial LG telefonia (Madrid i Sevilla), Festival Visual Sound (CCCB Barcelona), Nit Jove de Valldoreix, Festes Majors de Cornellà i Sant Agustí (Eibissa).

2015 – TedEx Educació (Barcelona), Festival (A) Phònica (Banyoles), Sala Heart Eivissa, Festival Visual Sound, Sala Upload (Barcelona), Sa Taronja (Mallorca), La Fàbrica de los Sueños (Vic), festes majors de Gràcia , Vic, St. Agustí, Mirasol, Ripollet, la Floresta i Sant Esteve Sesrovires.

2016 – S’incorpora al grup vocal Kundala com a beatboxer. El mateix any, el reconegut Rapsusklei li proposa fer la gira del seu pròxim disc amb la productora de management Entrelínies Entertainment, juntament amb Dj Tillo com a disk jockey (Dj d’Orishas i Macaco), Juan Carlos Santos com a tècnic de so (tècnic de la Mala Rodríguez) i Alfonso Serrate com a road manager.

2017 – Es dóna inici a la gira del disc Origami de Rapsusklei. La gira va constar d’unes 40 actuacions d’hora i mitja per les principals ciutats d’Espanya i Mèxic. Al gener de 2018 Els prestigiosos “SH’s Golden Awards” atorguen a Rapsusklei el premi al millor MC i la millor gira del 2017. El 23 de setembre, Pulmón guanya la Spanish Beatbox Battle 2017 i es classifica per anar al 5è campionat mundial de beatbox. A més del primer premi en categoria loop station guanya també el Showman Award per oferir la millor performance de tota la competició.

2018 – Dani rep l’encàrrec més important que ha realitzat com a productor musical. Es tracta del Xiu Xiu, un espectacle audiovisual que es va estrenar el 16 de febrer en el marc del Festival Luz Barcelona 2018.

 

Més informació ➞ pulmonbeatbox.com


   


· Entrada · 

Entrada lliure per als alumnes, professors, amics i associats dels Centres Educatius Jam Session

10 € per a la resta d’assistents

 

 · Adreça ·

Escola Superior de Música Jam Session – Auditori

Carrer Valls s/n, cantonada amb C/ Amposta (Barcelona) – Mapa

DANI PULMÓN LABORATORI

X