Rafael Escoté – Baix Elèctric i Band

Formació i Experiència: Graduat Superior de Música Moderna en l’especialitat de Baix Elèctric. Co-fundador de bandes com Pegasus i Gótic. Assesor de Seminaris de Música Electrònica i Assesor Musical per Apple Computers d’Espanya. Professor de Baix, Banda, Producció Musical i Noves Tecnologies a l’Escola Superior de Música Jam Session.

www.rafaelescote.com

 

Discografia:

  • Gòtic “Escenes” 1977 – Movieplay – 1988 – Fonomusic
  • Catalonia “Catalonia” 1981 – Cúspide
  • Pegasus “Nuevos encuentros” 1982 – Pegasus Records
  • Pegasus “Comunicació” 1983 – Pegasus Records / 1985 – Frog Records
  • Pegasus “Montreux Jazz Festival” 1984 – Pegasus Records
  • Pegasus “Searching” 1985 – Pegasus Records
  • Trio al blanco “Trio al blanco” 1985 – Audiovisuals de Sarrià
  • Pegasus “Simfonia d’una gran ciutat” 1986 – Pegasus Records
  • Pegasus “Cóctel” 1988 – LP & CD Horus
  • Rafael Escoté “Aldebaran” 1989 – PDI Records
  • Pegasus “El setè cercle” 1990 – PDI Records
  • Pegasus “Selva Pagana” 1996 – Actual Record
  • Pegasus “La prehistòria – Maquetes primigènies” 2002 – Blue Moon
  • KitflusKuartet “KitflusKuartet” 2004 – Satchmo Jazz Records
  • Pegasus “Standby…ON!” 2014 – Pegasus Records

 

Vídeos destacats:

    

 

30 October, 2018
X