Nosaltres

Breu història de Jam Session

Jam Session és en l'actualitat, una escola diferent per a gent diferent, que fent justícia a la seva filosofia original, ofereix una alternativa superior, oficial i independent, respecte a les institucions més conservadores de música moderna al nostre país. Jam Session Escola de Música va obrir les seves portes en 1998, com una alternativa a les escoles més tradicionals de música moderna. Des dels seus inicis va destacar per la seva personalitat pròpia i la seva tendència avantguardista apostant per un nou corrent pedagògic inclinada cap a les noves músiques urbanes més contemporànies. 

Després d'una mica més d'una dècada, Jam Session es va convertir a l'escola pionera d'Espanya a formar la primera promoció d'alumnes i professors llicenciats oficialment en Rock i Músiques Actuals, mitjançant un tribunal europeu independent que va examinar i va certificar el nivell tècnic i pedagògic de la seva organització, i sent un exemple a seguir per a moltes altres escoles en tot el país.

En 2013, l'Escola de Música Jam Session va presentar al Departament d’Enseyament de la Generalitat de Catalunya, un nou projecte d'estudis superiors especialitzats en “Rock, Músiques Urbanes i Noves Tendències” que va representar una renovació docent a l'altura del moment que la societat actual demanda, i ja en 2014, posseeix la seva pròpia escola superior de música que ofereix aquest títol oficial i únic en tot el país.

Monogràfics

+
X